Tilbake til forsiden

Kontakt oss
Om Ruteinfo Norge


Om Ruteinfo Norge

Formålet med Ruteinfo Norge er å samle alle landets ruteselskaper for alle typer kollektivtrafikk under en felles "paraply" slik at det blir enkelt å finne rutetidene uansett hvilket ruteselskap og hvor i landet man ønsker å reise.

Vi vil for ordens skyld gjøre oppmerksom på at Ruteinfo Norge ikke har en egen database for rutetider, vi er en "portal" som linker sammen informasjon fra de ulike ruteselskapene og er derfor ikke ansvarlige for eventuelle feil i ruteinformasjonen. 
Vi har heller ikke kapasitet til å svare på henvendelser om rutetider eller reiseruter. Følg heller linkene og bruk epostadressene eller telefonnumrene du finner under det enkelte selskap dersom du trenger videre informasjon.

Men finner du feil ved linker, "døde linker" eller andre ting du ikke er fornøyd med, ta gjerne kontakt med oss.

 

 

Personvern

Ved å besøke dette nettstedet bekrefter du at du har lest og akseptert følgende:

Loggfiler:
Som de fleste andre nettsteder bruker dette nettstedet loggfiler for å føre statistikk og hindre misbruk av tjenesten. Loggene inneholder blant annet din IP-adresse, nettlesertype, tidspunktet du lastet siden, refererende sider m.m. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar.

Informasjonskapsler og Web Beacons:
Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Våre annonsører inkluderer TradeDoubler og Google Adsense. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg.

Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til https://policies.google.com/privacy?hl=no.

Dette nettstedet har ikke noen kontroll over informasjonskapsler som er brukt av annonsører. Hvis du ønsker mer informasjon om deres bruk av informasjonskapsler og Web Beacons må du kontakte dem direkte.